Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле-Гунар Солскяер скочи на бившия си съотборник на "Олд Трафорд" Рио Фърдинанд. След загубата на  "червените дяволи" с 1:2 от Йънг Бойс в Шампионската лига Фърдинанд разкритикува Солскяер. Според бившия защитник Кристиано Роналдо е иззел функциите на Солскяер след смяната си и е давал съвети на играчите. Повод за това беше момент от мача, в който порутаглецът беше застанал до Солскяер и подвикваше на колегите си. 
 
"Рио понякога говори за неща, от които наистина не разбира. Трябваше да има жълт картон за Мартинс Перейра, защото събори Неманя Матич. И Бруно, и Кристиано внезапно скочиха и бяха до мен. Те бяха там за кратък момент и извикаха на съдията. Но след това и двамата седнаха.
 
Знаем, че в тази техническа зона е разрешен само един човек и това съм аз или Майкъл Карик, Мик Фелан или Кийрън Маккена. Това беше просто импулс на момента, Перейра трябваше да бъде изгонен, така че нямам проблем с тях да проявят някаква емоция и след това да се върнат местата си. Но Роналдо не е давал инструкции на играчите”, обясни Солскяер.