Неприятните очаквания в лагера на Манчестър Юнайтед за ай-скъпия футболист на тима се сбъднаха. Полузащитникът Пол Погба ще отсъства от игра в "следващите няколко седмици", каквито бяха опасенията в щаба на "червените дяволи".

Моу: Играхме с финтчета от електронна игра, не ми хареса

Причината за предстоящото му  отсъствие е заради контузията на бедрото, която получи във вторник вечерта при победата с 3:0 над Базел на "Олд Трафорд" в Шампионската лига.

Юнайтед занити Базел, но загуби Погба по пътя

Погба, който изведе англичаните с капитанската лента за двубоя, беше заменен принудително от Маруан Фелайни след само 19 минути. Французинът със сигурност няма да бъде на разположение за домакинството на Евертън от Висшата лига в неделя.

"Все още не знаем доколко е сериозно. От опит мога да кажа, че става въпрос за мускулна травма на бедрото. Такива контузии обичайно те спират да играеш за няколко седмици", коментира мениджърът Жозе Моуриньо след двубоя.

"Няма да плачем. Имаме достатъчно футболисти, когато се налага да правим промени заради контузии или наказания. Ако Пол не бъде на разположение за неделя, мога да използвам Ерера, Карик, Фелайни или Матич. Няма проблем", каза още португалският специалист. /БТА