Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо се изказа доста любопитно след отпадането на отбора от Севиля на осминафиналната фаза на Шампионската лига. Той каза, че няма смисъл да се прави драма от отпадането на тима. Освен това защити своите футболисти.

„Първият гол, който Севиля отбеляза бе много важен. Не само заради резултата от първия мач, но и заради профила на мача. Ние се опитахме да бъдем агресивни и да играем интензивно от първата минута. Ние не успяхме да вкараме, а това позволи на Севиля да задържа топката и да контролира мача добре. Ние имахме добри възможности да вкараме, но те ни вкара един гол и от този момент всичко се промени. Станахме много по-емоционални на терена. Вторият гол направи задачата ни невъзможна“, коментира Моуриньо.

„Имахме добри периоди. Нямахме добър контрол на мача, но не мога да кажа нищо лошо за моите футболисти и за начина, по който те се представиха“, добави португалецът.

„Поздравявам Севиля и им пожелавам успех на четвъртфиналите на Шампионска лига“, продължи мениджърът на Манчестър Юнайтед.

„Това е футболът. Ние загубихме, но утре е друг ден и в събота ни предстои друг мач. Аз съм благодарен на футболистите. Те не скриха своето разочарование. Ние нямаме време за драма“, каза още Жозе Моуриньо.