Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо отрече да има интерес да поема Реал Мадрид и да замени настоящия наставник на "белите" Жулен Лопетеги. 

Европейският клубен шампион е в серия от пет мача без успех (4 загуби и 1 равенство), в които вкара само един гол. Медиите в Испания незабавно започнаха да търсят заместник на Лопетеги, като един от посочените бе актуалният мениджър на Манчестър Юнайтед.

"Хареса ми в Юнайтед и ще изпълня своя договор. Искам да остана тук до последния си ден. Мисля само за Манчестър Юнайтед. Няма да отговарям на испански журналисти, тъй като тях единствено ги интересува Реал Мадрид и Кристиано Роналдо", сподели Моу.

"Ще играем срещу един от най-добрите отбори в историята и никой не може да каже обратното", каза Моу на пресконференцията преди двубоя с Ювентус от груповата фаза на Шампионската лига.

"Искам да благодаря на Сари за неговата честност на "Стамфорд Бридж". На Челси също. Но не искам да благодаря на момчето от щаба на Челси", коментира португалецът относно равенството (2:2) с лондончани в последния уикенд.

Жозе Моуриньо вече бе наставник на Реал Мадрид - между  2010 и 2013 година. Период, в който португалецът спря хегемонията на Хосеп Гуардиола начело на Барса от три поредни титли, вдигайки трофея в Ла Лига през 2012 г. Година по-рано Моу спечели и Купата на краля, както и Суперкупата на Испания през 2012 година.