Защитникът на Манчестър Юнайтед Виктор Линдельоф ще пропусне срещата с Партизан от Лига Европа утре вечер. Шведският национал е получил контузия в гърба.

„Не, Виктор е аут, така че няма да е наличен. Надяваме се да успее да се възстанови за мача ни през уикенда“, сподели мениджъра Оле Гунар Солскяер пред клубната телевизия.

Норвежецът разкри детайли и за състоянието на Ерик Баи и Тимъти Фосу-Менса:

„Те вече тренират във фитнеса. Мисля, че скоро можем да ги видим на тренировки с отбора. Особено Ерик Баи в близките в две или три седмици. Може да ги видим в мач на резервите, но и двамата се възстановяват по план“.  

 На пресконференцията Оле добави още, че Люк Шоу, който тренираше отделно от групата в сряда, ще се върне в тима съвсем скоро. Същото важи и за Пол Погба.

„Пол няма да отсъства твърде дълго. Той ще работи допълнително през паузата за националите. Надяваме се да се завърне в началото на декември“.

Относно състоянието на Аксел Туанзебе, Диого Далот, Неманя Матич и Анхел Гомес, мениджърът сподели, че няма новости около тях и, че ще има повече информация а тях след паузата.