Николай Колев е член на Официалния фен клуб на Манчестър Юнайтед. Той е пренесъл любовта си към футбола и в професията си на треньор на СК „Болярчета”. 

Официалният фен клуб на „червените дяволи“ в България е признат от английския отбор през 2010 г. Клубът се занимава с много благотворителни дейности насочени към развитието на децата в България. 

Момчетата от клуба редовно организират инициативи, свързани с изграждането на спортни площадки, с подпомагането на деца в неравностойно положение, както и с организирането на атрактивни и развплекателни спортни събития за малчуганите.

Снощи се игра мача от Лига Европа между Манчестър Юнайтед и Фейенорд, в който „червените дяволи“ паднаха с 0:1 от ротердамците. 

"Като цяло футболистите от Манчестър нямат голяма мотивация за игра в Лига Европа. Това показаха и в снощното дерби. 

Моуриньо направи 8 промени, на които смятам, че се дължи загубата на отбора в изминалия мач. Играчите не доказаха, че са заслужили мястото си в отбора на Манчестър Юнайтед. Нямаше никаква мотивация от страна на момчетата от Манчестър. Не мисля, че доста от футболистите, които бяха в игра, са подходящи за отбора на „червените дяволи“. 

Въпреки, че доста от феновете вече искат оставката на Моуриньо, мисля, че това е прибързана реакция. Макар че е в отбора от лятото, той се движи уверено и по стъпките на Сър Алекс. Определено ще поведе отбора напред. 

По време на мача публиката на стадиона беше страхотна и това според мен даде крила на Фейенорд, които определено играха на максимум и си заслужиха победата. 

Всички сили и енергия са концентрирани в мачовете от Висшата Лига. Затова смятам, че интересните футболни двубои тепърва предстоят, надявам се Лига Европа да не отнеме много от вниманието на играчите и да ги разсее от главната цел. 

Има много млади играчи като Рашфорд, например, които дават сериозни заявки от сега. Участието на Ибрахимович също е голям коз на тима. Младите надежди показват завидни футболни умения, които вярвам, че ще развият във времето и благодарение на тях ще качат отбора на първото място".