Футболната звезда Димитър Бербатов е известен със своята активност в социалните мрежи. Няколко часа преди сблъсъка на своя бивш Манчестър Юнайтед (2008-2012 г.) с Челси в 1/8-финалите за ФА Къп (2:0) Бербо пусна много любопитен клип от колата си.

Той първоначално анонсира предстоящия мач, слагайки червения си колан, и каза, че подкрепата на феновете трябва да отиде в полза на Юнайтед. След това промени звученето на гласа си и го наподоби на легендарния Марлон Брандо от филма "Кръстникът", казвайки, че пристрастия за Челси биха донесли "неприятности":

"Виждате ли цвета? (б.р. - на колана) Разбира се - "Напред, Юнайтед". Сега, кажете ми кой ще победи днес? Но бъдете убедени, че трябва да подкрепите Юнайтед. Защото, ако кажете Челси - ще ви намеря, ще дойда у вас и ще ви направя предложение, което не можете да откажете...Разбрахте ли? Приятно гледане", завърши с усмивка Бербатов. 

В крайна сметка "червените дяволи" елиминираха "сините" след 2:0 на "Стамфорд Бридж" - голове на Андер Ерера и Пол Погба.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dimitar Berbatov is such a legend. He’s up for it tonight! 🙌😄

A post shared by SPORTbible (@sportbible) on