Ювентус е готов да представи Пол Погба в следващите часове, твърди италианското издание Tuttosport. Според информацията, френският полузащитник ще се завърне в Торино, въпреки сериозното неразбирателство между Юве и Манчестър Юнайетд за цената на фубтолиста.

По всичко личи обаче, че в последните дни са настъпили сериозни компромиси между двете страни и трансферът най-вероятно ще стане факт тази вечер, тъй като трансферният прозорец в Англия затваря именно днес.

Освен от Ювентус, интерес към Погба има и от Реал Мадрид, но нито италианците, нито испанците са склонни да платят исканата от „червените дяволи” сума от 150 млн. евро.

„Старата госпожа” обаче ще направи всичко възможно да финализира сделката в своя полза, след като изпусна друг футболист на Юнайтед – Ромелу Лукаку, който вече е в Милано и ще подпише договор с местния Интер.

Ювентус вече похарчи солидна сума за трансфери, привличайки имена като Матайс де Лихт, Аарън Рамзи и Адриен Рабио. Твърде вероятно е в трансфера на Погба да бъде включен един, дори и двама играчи от настоящия състав на италианския шампион.