Маститият мениджър Мино Райола отново говори по темата за бъдещето на Пол Погба. Агентът присъства на полуфинала за Купата на Италия между Милан и Ювентус игран на „Сан Сиро“ (1:1). Французинът е свързван със завръщане в Торино.

„Погба ще се завърне в Ювентус, но ще говорим за това след Европейското първенство. Пол иска да играе на най-високо ниво. Що се отнася до него и Ибрахимович, Италия е вторият им дом. Така, че Пол няма да има нищо против да се върне в Торино. Погба не може да избяга сега, ако нещата в клуба му не вървят добре“, заяви Райола.

Агентът говори и за другите си клиенти в лицето на Златан Ибрахимович и Матайс де Лихт:

„Златан срещу Матайс беше вълнуващ двубой за мен. Виждам старата срещу новата ера. Разбира се за Де Лихт щеше да бъде по-добре, ако до него играеше проф. Киелини, защото е трудно да бъде хвърлен в тези битки без него“, добави още Райола.

Италианецът говори и за бъдещето на Джанлуиджи Донарума и Блез Матуиди:

„Не искам да създаваме излишен шум. Не е време да говори мза подновяването на договорите им. Донарума е добре. Той е спокоен и има подписан контракт. Важно е за Милан да се класира за евротурнирите. Трябва да видим какво ще направят „роонерите“. Колкото до Матуиди, той остава при „бианконерите“. Това мога да го кажа със сигурност“, добави още Райола.