Интер може да се откаже от идеята да привлече Ашли Йънг от Манчестър Юнайтед, което поставя ветерана в неловка ситуация.

Миналата седмица стана ясно, че Йънг се е договорил с ломбардския клуб. Научавайки за това, "червените дяволи" са предложили нов контракт на 34-годишния капитан на отбора, но той е отговорил с отказ заради предложението на "нерадзурите".

Йънг сега може да се окаже в затруднено положение, тъй като е нужен на Интер точно сега, а не след края на сезона. Според италианските медии, Интер е намерил алтернативен вариант и е близо до това да размени Матео Политано за Леонардо Спинацола от Рома. Римският клуб е готов да пусне Спинацола в Интер, тъй като търси заместник на атакуващия полузащитник Николо Дзаниоло, който скъса кръстни връзки в коляното в неделя и ще отсъства дълго от терена. Ако тази размяна стане факт, Интер ще загуби интереса си към Йънг и той не само няма да играе на "Сан Сиро", но ще остане и без нов контракт с настоящия си клуб.

Този сезон Йънг проведе 12 мача за Манчестър Юнайтед. Той е в редиците на "червените дяволи" от 2011 г. и с клуба спечели титлата във Висшата лига, Купата на Футболната асоциация, Купата на Лигата и Лига Европа.