Играещият под наем в Интер нападател на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес сподели, че не е харесвал как Жозе Моуриньо е разбивал увереността на играчите, докато беше начело на "червените дяволи". 

Моуриньо беше уволнен в края на 2018-та година след трудно начало на 3-тия му сезон начело на отбора. Самият Санчес така и не успя да остави значим отпечатък на "Олд Трафорд" след трансфера си от Арсенал в началото на същата тази 2018-та година. 

Чилиецът смята, че честите ротации са били причина за сериозните спадове в увереността му, което е довело и до слабите представяния. 

"Казвам нещата, както ги мисля. Моуриньо е сред най-добрите треньори в света по отношение на цялостния му подход и начинът, по който се подготвя за срещите. В рамките на отбора обаче винаги имах чувството, че мястото ти винаги е застрашено", започна стрелецът. 

"Играх твърде спорадично и това се отразява на увереността на един играч. Понякога имах добри мачове, в които вкарвах гол, но той въпреки това ме сменяше. Играя футбол, откакто съм на 5 и когато топката ми бъде отнета си губя щастието. Такъв съм си", завърши разсъжденията си бившият нападател на Арсенал.