Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан заяви, че не е искал привличане деветка. Специалистът обаче не отхвърли възможността да се стигне до трансфер до 31 август.

Зизу говори след загубата от Манчестър Юнайтед с дузпи на приятелския турнир International Champions Cup.

„Много съм доволен от мача. Той ни бе първи за сезона. Децата играха 45 минути и се справиха много добре. Удовлетворен съм, няма и контузии“, започна Зидан след мача с Манчестър Юнайтед.

Зидан: Липсва ни един нападател

„Показахме добро лице като за първи мач. Доброто изпълнение на дузпите липсваше. Юнайтед бе играл 4 мача преди нас. Сега на нас ни предстои друга среща, дано лека-полека намерим формата си“, добави специалистът.

„Не съм искал деветка. Не съм искал нищо. Говорил съм с президента. Имаме 28 футболисти и съм доволен от работата. После ще видим какво ще се случи, до 31 август може да стане всичко. Не съм искал нищо“, добави французинът.

Реал Мадрид ще премери сили с Манчестър Юнайтед и във финала за Суперкупата на Европа. Двубоят е на 8 август, като ще се състои в Скопие, Македония. Зидан бе помолен за коментар и в тази насока, като обясни: „Ние се готвим за 8 август. Това е единствената ни цел в момента. Наясно сме, че това ще бъде първата ни официална среща. Искаме ме да сме в топформа и да се опитаме да спечелим трофея“.

„За момента това е отборът, с който разполагаме. Може някой да си иде, може друг да дойде. Всичко се случва. Засега съм доволен“, обясни за финал Зидан.