Кристиано Роналдо е отново на базата на Манчестър Юнайтед! За съжаление на феновете на "червените дяволи" обаче, това е само в... надуваем вид на португалската звезда. 

Една от използваните надуваеми фигури, които трябва да служат като стена при изпълнение на преки свободни удари по време на тренировка, беше с лика на бившия играч на Юнайтед. Той е подписал договор с фирмата Keeper Sport да се използва ликът му, а пък тази фирма доставя аксесоарите си на Юнайтед. 

И така, по доста косвен начин, всъщност CR7 се озова обратно на базата Карингтън, където дълги години води подготовка под ръководството на сър Алекс Фъргюсън. А за да е още по-забавно, камерите уловиха как една от надуваемите фигури с лика на Роналдо изяжда няколко здрави шута от Давид де Хеа, който не е провокиран от нищо за такава агресия. 

В картината в прикаченото видео можете да видите "присъствието" на надуваемия португалец в подготовката на Манчестър Юнайтед за мача със Саутхемптън от натоварената коледно-новогодишна програма на тима. 

 

Getting ready for #MUFC v Southampton!

Публикация, споделена от Manchester United (@manchesterunited) на