Стана ясна причината за изненадващо изникналото желание на Пол Погба да смени Манчестър Юнайтед с Барселона. Според източници на вестник "Сън" от клуба, мениджърът на французина Мино Райола е сложил изискването си клиентът му да остане на "Олд Трафорд". 

И в основата на всичко отново са парите. Изглежда желанието за преминаване на "Камп Ноу" у халфа ще се изпари, ако получи увеличение на заплатата от феноменалните 110%. Което при неговото настоящо възнаграждение от 180 хил. паунда на седмица е доста сериозна сума. 

Той иска да получава по 380 хил. паунда седмично, защото се чувствал пренебрегнат във финансов план. Лидер по възнаграждение на "Олд Трафорд" е Алексис Санчес с 400 хил. паунда седмична заплата. А Погба "чувствал", че трябва да взима почти колкото него. 

От Юнайтед вече отхвърлиха първия призив на Райола за среща за парите на клиента му и агентът извади коза с Барселона. Сега се очаква нова среща между двете страни и ако "червените дяволи" развържат кесията, халфът изведнъж ще стане много щастлив да носи червената фланелка и ще забрави за испанския шампион.