Ръководството на Манчестър Юнайтед обмисля сериозно възможността да си върне обратно Кристиано Роналдо, съобщава Mirror. В сряда El Pais шокира с информацията, че португалецът може и да напусне Реал Мадрид, тъй като е обиден на Футболната федерация на Испания заради санкцията от пет мача, която изтърпява в момента.

“El Pais” изригна: Роналдо е сърдит и може да си тръгне от Реал

“Сега Роналдо е концентриран единствено в работата си, тренира с отбора както винаги, но не можем да гарантираме, че Кристиано ще остане в Реал. Ще видим как ще се развият събитията до 31 август", каза близък на нападателя в интервю за вестник El Pais.

Нормално, ответните реакции не закъсняха и лампичката на Юнайтед започна да свети в предупредително червено. По-рано през лятото Роналдо отново заплашваше “белите”, че ще си тръгне заради проблемите си с данъчните власти. Впоследствие обаче ситуацията се нормализира и той размисли. Още тогава се заговори и за завръщането му на “Олд Трафорд”, но до реални действия така и не се стигна.

Наказаният Роналдо вдигна нов трофей, бивш славист само докосна звездата

Роналдо отнесе наказание от пет мача за поведението си в първия мач за Суперкупата на Испания с Барселона, който се игра на 31 август на "Камп Ноу".