Защитникът на Атлетико Мадрид Диего Годин заяви, че е отказал на Манчестър Юнайтед поради лични причини. Също така той добави, че няма да се възползва от интереса на "червените дяволи", за да търси по-добри условия при подписването на своя нов договор.

В края на трансферния пазар в Англия - 9 август, 20-кратният шампион на Англия оферира Атлетико Мадрид за опитния бранител, но нито футболистът, нито настоящият му клуб пожелаха да се разделят.

Годин все още не е подновил контракта си с "дюшекчиите", като той изтича през юни догодина.

Диего Годин

източник: Gulliver/GettyImages

"Все още не съм подновил договора си. Имах няколко оферти, но останах поради лични причини. В момента мисля единствено за мача с Реал. Не целя подобряване на условията си в контракта чрез интереса на Юнайтед", заяви 32-годишният бранител.

Диего Годин се присъедини към тима на Атлетико през 2010 г., печелейки на два пъти трофея в Лига Европа и губейки два финала в Шампионска лига - през 2014 и 2016 г. от Реал Мадрид.

Днес в 22:00 часа "дюшекчиите" излизат в Талин, Естония, срещу шампиона на Европа Реал Мадрид в двубоя за Суперкупата на Стария континент.