Един от ключовите играчи на Атлетико Мадрид Саул Нигес може да напусне отбора през това лято. Според вестник "Дейли Мейл", основният халф на "дюшекчиите" е близо до изхода на "Уанда Метрополитано" и ще се озове в Манчестър Юнайтед. 

Според източниците на изданието, той имал нееднократни пререкания с наставника Диего Симеоне, а той не е човек, който толерира подобно поведение. Точно затова е готов да се раздели със Саул, стига някой да предложи поне 100 млн. евро. 

Испанският национал има договор с мадридчани до 30 юни 2026 г., като само преди две години го удължи с цели девет! Сега обаче той продаде имиджовите си права на компанията, която се грижи за делата на Гарет Бейл и редица други, предимно английски, звезди, което според вестника е индикация и за неговото желание да поеме към Висшата лига. 

Към Саул Нигес има сериозен интерес още от Байерн и Пари Сен Жермен. Самият той обаче предпочитал най-много английския шампионат и ако наистина се стигне до негов трансфер, предпочитанията му го водели към Премиършип.