Драмата между Реал Мадрид и Кристиано Роналдо май започва да се задълбочава. Доскоро се говореше, че "белите" смятат да предложат доживотен договор на португалската си звезда. 

Роналдо не е бил толкова зле от тийнейджърските си години

Слабите резултати на тима и неубедителното представяне на Роналдо от началото на сезона обаче, породиха нови спекулации в медиите. Испанското издание "AS" днес излезе с прелюбопитната информация, че нападателят иска да си тръгне от Реал, тъй като се чувства обиден от отношението на ръководството към него. 

Освен това CR7 обмисля сериозно възможността да се завърне в Манчестър Юнайтед и е споделил това с някои от своите съотборници. Причините за внезапната хрумка на португалеца, не са една или две. 

Cadena Ser: Реал готов да размени най-голямата си звезда за Неймар

Роналдо е ядосан на шефовете и по-конкретно на Флорентино Перес, който му обеща нов, по-добър договор, още след триумфа на Световното клубно първенство. В крайна сметка Роналдо все още си чака контракта, въпреки че множество пъти е припомнял на Перес за обещанието му. 

Също така Кристиано вече не е сред най-скъпоплатените във футбола. Петкратният носител на Златната топка заема едва петата позиция по-възнаграждение с 21 милиона евро заплата на сезон. Той се съгласи на тази сума през ноември 2016 година, когато предодписа с Реал. От тогава насам обаче много вода изтече и Неймар, и Лионел Меси дръпнаха много в това отношение. Аржентинецът получава по 50 милиона евро годишно, отделно от бонусите, а бразилецът по 36 милиона евро. 

Както е известно Роналдо премина в Реал Мадрид от Манчестър Юнайтед през далечната 2009 година. Тогава мадридчани се бръкнаха за нападателя с 93,9 милиона евро. От този момент до ден днешен Кристиано продължава да чупи рекорди и да граби трофеи с бялата фланелка, изключая настоящия сезон.