Ръководството на Манчестър Юнайтед е предприело ход, с което се стреми да оттласне Реал Мадрид от интереса му към Пол Погба. Французинът трябваше да е перлата в короната на лятната селекция на "белите", но изглежда все по-трудно да бъде привлечен това лято. 

Според вестник "Марка", мадридчани са получили шокиращ отговор на въпроса срещу каква сума могат да започнат преговори между двата клуба за сделка. "Червените дяволи" са заковали цена от 200 млн. евро на френския полузащитник. 

След като пръсна близо 350 млн. евро за нови попълнения това лято, президентът Флорентино Перес не е готов да извади такава умопомрачителна сума за един играч, па макар и водещ в трансферните планове на наставника Зинедин Зидан. 

На всичко отгоре те са обявили, че след 8 август нататък, когато затваря трансферният прозорец в Англия, няма да изслушат нито едно предложение за свой играч, независимо дали става въпрос за Погба или някого другиго. Така че ако няма бърза развръзка, Реал може да отложи офанзивата си за полузащитника за следващото лято.