Тръгващият си от Пари Сен Жермен полузащитник Адриен Рабио намекна кои са двете опции пред него да продължи кариерата си. Когато се разбра, че напуска Париж, името му беше свързвано с кой ли не отбор. Но в крайна сметка възможностите се сведоха до Ювентус и Манчестър Юнайтед. 

Самият той коментира вероятностите кой от двата варианта ще се случи, като от думите му изглежда, че е по-близо до "старата госпожа", защото вече е провел няколко разговора с ръководството. Преди това името му се спрягаше най-вече за Барселона, но явно няма как да се озове на "Камп Ноу". 

"Опциите са две. Говорих с хората от Ювентус и това е един велик клуб, в който всеки би искал да играе. Обожавам Италия, тук е толкова красиво. Със сигурност е ясно само, че ме очаква сезон с много завишени очаквания към мен. Дали ще е в Юве? Пак казвам, говорих с хората, те са ме гледали, харесали са ме, но повече не мога да коментирам."

"Другата опция е Манчестър Юнайтед. Но и там ситуацията е както беше миналата година. Така че остава за мен да реша. Сега съм на ваканция, искам да ѝ се насладя и след края ѝ ще разберете къде ще играя от новия сезон", заяви Рабио.