Маурисио Почетино обмисля да остави възможността да поеме Манчестър Юнайтед назаден план, като вече се е ориентирал към други проекти. Аржентинецът бе най-горещото име, което бе свързвано с поста на Оле Гунар Солскяер, за когото отново се заговори усилено след загубата с 1:3 от ПСЖ.

След пет години с Тотнъм, 48-годишният Почетино в момента е без работа, откакто бе уволнен през ноември 2019 г. Но френският футболен експерт Жулиен Лоренс смята, че аржентинецът  вече си търси работа, но тя не включва на първо място „Олд Трафорд“.

„Почетино се показа като много умен по начина, по който чака. Можеше да се върне към треньорството много по-рано, но изчака. Той наистина искаше да получи правилния проект и правилния клуб. Реал Мадрид би бил интересен вариант за него, знаем колко близък с Флорентино Перес. Но той има наистина добри връзки и с ПСЖ, той беше техен играч, техен капитан и обича Париж като град и футболен клуб. Това може да е много интересно, мисля, че е много атрактивен клуб за всеки мениджър“, заяви Лоренс пред "talkSPORT".

„Мисля, че и Манчестър Юнайтед все още е в съзнанието му, защото може би Оле Гунар Солксажер продължил по-дълго, отколкото всички сме очаквали, но със сигурност той [Почетино] ще бъде на едно от първите места в техния списък“, допълни още Лоренс.