Последното ново попълнение на Манчестър Юнайтед Единсон Кавани коментира взаимоотношенията си със своя бивш съотборник в Пари Сен Жермен Неймар.

Не е тайна, че двамата не се разбираха добре в тима на парижани. Началото на това неразбирателство бе дадено в един мач срещу Лион, когато двамата се скараха кой да изпълни дузпа.

„Ней е добро хлапе. Единственият случай, в който съм се карал с Неймар, беше в мача срещу Лион. Тогава спорихме и в съблекалнята, но това беше единственият път, в който имахме разногласия. В останалото, което се изговори за нас, няма нищо вярно. Да, ние сме различни, но както винаги съм казвал, в съблекалнята не сме задължени да бъдем приятели или братя. Това, което е важно, е какво става на терена. Там трябва да сме приятели, взаимно да се защитаваме и да тичаме заради съотборника. В съблекалнята обаче няма нужда да пия мате с всички, нито да вечерям с тях. Това, което е от значение, е да има уважение помежду ни на терена. Бяхме различни и мислехме по различен начин, но това не ни пречеше да имаме добри взаимоотношения”, заяви Кавани пред „ESPN“.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.