Ръководството на Манчестър Юнайтед е готово да влезе в сериозна битка, в опит да си осигури услугите на звездата на Пари Сен Жермен Неймар, пише "Don Balon". Според испанското издание "червените дяволи" са изразили желание да премерят сили с Реал Мадрид, който се смята за фаворит за подписа на бразилеца.

Неймар извива ръцете на ПСЖ, за да остане

Според слуховете, които витаят из медийното пространство парижани изобщо нямат намерени да се разделят с нападателя, но ако това се случи, вече имат подготвен план, който включва едни нищо и никакви 400 милиона евро. 

Точно така, ПСЖ е готово на сделка само срещу тази "скромна" сума. Припомняме, че френският гранд купи Неймар от Барселона за рекордните 222 милиона евро. 

ПСЖ отрече за изнудване от страна на Неймар

Юнайтед търсия своя нов лидер в отбора и вижда в лицето на бразилеца именно тези качества. Както е известно, на Алексис Санчес се приписваше също тази роля, но до момента той не успява да се напасне към стила на мениджъра Жозе Моуриньо и има само един гол от пристигането си "Олд Трафорд" през зимата

Любопитна подробност при евентуалното привличане на Неймар в Юнайтед би бил въпросът с финансовото състояние на "червените дяволи". Не, че клубът не харчи предостатъчно, но именно Моуриньо се оплаква често, че парите не стигат, за да се изгради силен отбор.

Тиаго Силва не чертае светло бъдеще на ПСЖ без Неймар

Иначе в момента Неймар лекува контузия и се възстановява в Бразилия. През настоящия сезон той блести в Лига 1 като вече има на сметката си 29 гола в 30 мача.