Шведският нападател Златан Ибрахимович публикува клип в една от социалните мрежи, на който вкарва технично топка в кофа и казва: "Пол Погба, играта приключи". В момента звездата на Милан е в родината си и поддържа форма с Хамрби. Двамата с французина играха заедно в Манчестър Юнайтед.

Преди това ренският национал Пол Погба показа умения по време на карантината заради коронавируса. Футболистът на Манчестър Юнайтед, който няма официален мач за „червените дяволи“ публикува клип в една от социалните мрежи, в който предизвика феновете си и част от звездите на спорта.

„Знам, че по време на карантината всички сме си вкъщи и можем да направим много неща! Създайте нови умения. Имам ново предизвикателство за вас, не трябва да бъде само с футболна топка, може да бъде с всичко. Не е нужно да бъдете професионалист, който може да го направи, покажете ми какво можете“, написа Погба.

Французинът отправи предизвикателството си още към Неймар, Златан Ибрахимович, баскетболиста Джими Бътлър, Бенжамен Менди, и Мемфис Депай.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@paulpogba Game over #zlatanvspogba

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on