Мистериозна смърт прогони звездата на Манчестър Юнайтед Маркос Рохо от хотела му в Доминиканската република. Аржентинският футболист и семейството му бяха на почивка в Пунта Кана на живописната граница между Атлантическия океан и Карибско море. 

Но американски турист починал в луксозния хотел, в който е Рохо и това го накарало да анулира нощувките си до края на ваканцията и веднага да отиде в друга карибска държава. Въпросният американец починал, след като изпил една чаша уиски от минибара в стаята си, след което започнал да уринира кръв и издъхнал в болницата. 

Други трима американци намериха смъртта си в хотелските си стаи по време на ваканциите си в Доминиканската република само преди две седмици, макар и не в Пунта Кана, а в други райони на страната. Това явно е наплашило Рохо и семейството му и те са преценили да продължат почивката си другаде. 

Самият играч все още не е наясно дали ще продължи кариерата си на "Олд Трафорд", тъй като не попада в сметките на мениджъра Оле Гунар Солскяер. Той обаче има договор до 2020 г. и ако не бъде продаден, ще доиграе сезона в Юнайтед.