Турският гранд Галатасарай има интерес към суперзвездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо. Според местното издание „Hurriyet“, от „чим бом“ вече са провели разговори с представителите на португалеца.

Петкратният носител на „Златната топка“ вече е информирал ръководството на Юнайтед за желанието си да напусне през лятото, тъй като иска да играе футбол в Шампионската лига през новия сезон. Подобен трансфер обач много трудно би станал факт, тъй като тимът на Окан Бурук няма да участва в най-престижния клубен турнир през новата кампания. 

Gulliver/GettyImages
48 снимки

В същото време Галатасарай е на път да завърши още две големи сделки. Турците са много близо до привличането на полузащитника Лукас Торейра от Арсенал, а също така се надяват да вземат в редиците си бившата звезда на Наполи Дрийс Мертенс, който е свободен агент, след като договорът му с италианците изтече и не беше подновен.

По-рано днес Роналдо се появи от резервната скамейка при домакинската загуба на Манчестър Юнайтед с 1:2 от Брайтън в двубой от първия кръг на Висшата лига.