Отборът на Манчестър Юнайтед е засилил търсенето си на нов постоянен мениджър през следващите седмици. „The Athletic“ твърди, че наставникът на Пари Сен Жерман Маурисио Почетино, Ерик тен Хаг от Аякс, селекционерът на Испания Луис Енрике и Жулен Лопетеги от Севиля са основните претенденти да поемат поста.

Временният мениджър Ралф Рангник ще остане при „червените дяволи“ като консултант след края на сезона, въпреки че е постигнал малък напредък след поемането на поста след уволнението на Оле Гунар Солскяер.

В изданието се твърди, че Юнайтед иска да вземе специалист, който има опит в големи европейски клубове. Откакто зае поста, Рангник помогна на Юнайтед да се върне в четворката на Висшата лига, като загуби само един мач - у дома срещу Уулвърхемптън в началото на януари.

Разбираемо е, че Юнайтед искат първо да приключат с изходящите трансфери този месец преди да насочат вниманието си към новия мениджър, допълва изданието.

Почетино е фаворитът на букмейкърите да поеме поста на „Олд Трафорд“, но в последните дни се заговори, че ръководството на „червените дяволи“ има сериозни симпатии и към Тен Хаг.