Новината, че Оле Гунар Солскяер ще остане начело на Манчестър Юнайтед за постоянно, накара неговите сънародници да изпаднат в бурна радост. Норвежката телевизия TV2 Sporten дори си позволи да продуцира клип, в стил „Властелинът на пръстените”, с участието на Убиеца с бебешко лице.

За да бъде разказано в приказен стил случващото се при „червените дяволи”, спортният канал превърна Оле Гунар Солскяер в Хобит. Или по-точно в Билбо Бегинс. Забавният клип сключва също Жозе Моуриньо и дори Пол Инс.

Историята е добре позната за феновете на Дж.Р.Р. Толкин. В началото на „Властелинът на пръстените” Билбо Бегинс напуска Графството като оставя цялото си богатство и дома си на своя наследник Фродо Бегинс.

Затова и Оле Гунар Солскяер, в ролята на главния герой, след като подписа постоянния си договор, напусна своето малко спокойно хобитско село (Молде). Докато препуска с контракта към Ед Уудуърд и сър Алекс Фъргюсън, той преминава покрай Жозе Моуриньо, който промърморва само „Нямам какво да кажа.”

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино, който също беше свързван с поста в Манчестър Юнайтед, остава изненадан в клипа – дори леко учуден от радостния Оле Гунар Солскяер.

Тичайки с договора в ръка, Хобитът преминава и покрай Пол Инс, който смята, че норвежецът не е направил кой знае какво с отбора. След това стига със сетни сили до Фъргюсън, Пол Погба (на кон), Крис Смолинг и Фил Джоунс.