Звездата на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър изглежда все още не е свикнал с мисълта да бъде лидер на „червените дяволи”. Защитникът получи честта да сложи капитанската лента в мача от Лига Европа срещу Партизан.

Хари Магуайър пристигна на „Олд Трафорд” едва през лятото, но като се има предвид, че някои от съотборниците му в стартовия състав бяха 18-годишният Джеймс Гарнър и 19-годишният Брандън Уилямс, централният бек на Англия беше очевидният избор за Оле Гунар Солскяер.

26-годишният Хари Магуайър обаче забрави какви са задълженията му преди срещата. Вместо да участва в жребия за определяне на полетата, защитникът отиде да загрява за двубоя заедно със съотборниците си.

Получи се неловка ситуация, тъй като капитанът на Партизан и съдиите се наложи да повикат бранителя, за да присъства. След като беше повикан, той веднага дотича, за да присътпят към действия.

Манчестър Юнайтед победи с 1:0 Партизан в мача от груповата фаза на Лига Европа, като единственото попадение в Белград падна в края на първата част и бе дело на Антони Марсиал от дузпа.