20-годишната студентка Паулина Собиерайска разкри, че е получила предложение за секс от считания за почти сигурно ново попълнение на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес.

Чилийският футболист е изпратил директно съобщение на Паулина, за да я пита колко ще му струва, за да прави секс с нея.

Паулина разказва, че Санчес я е примамил в апартамента си.

Двамата са се запознали в бар в Лондон.

„Този човек ме гледаше и ми се усмихваше. Не знаех кой е той. Той продължи да ме гледа и да ми се усмихва. Това беше малко странно“, разказва студентката в интерюв за „The Sun“.

„След това един приятел дойде до мен и ме попита дали познавам човека. Аз му отговорих, че не го познавам. Той ми каза, че това е Алексис Санчес, който го е помолил да ме пита колко ще струва да се люби с мен. Бях шокирана. На шега казах 10 хиляди паунда, за да го накрам да изглежда глупаво. Приятелят ми даде на Санчес моя телефонен номер“, добави Паулина.

Санчес веднага е започнал да изпраща послания на Паулина на WhatsApp, въпреки че двамата са стояли на няколко метра един от друг в бара, където Паулина се е забавлявала с приятели.

Санчес написал на Паулина: „Може ли да се видим по-късно? Колко ще струва да правим сескс заедно.“

Паулина му отговорила: „10 хиляди паунда.“

„Аз и приятелят ми може да ти дадем по 500 паунда. Това е всичко, което може да ти предложим. Кажи ми? Можеш да ни се довериш, не се притеснявай. Ще се забавляваме. Апартаментът ми не е далече от бара“, написал Алексис.

След това Санчес увеличил офертата си на 800 паунда и добавил: „Харесваш ми много. Ако можеше да те целуна, знаеш ли. Ти си страхотна.“

Минути по-късно футболистът на Арсенал ѝ пише: „Възможно ли е да правим секс? Ще се целуваме и ще правим секс.“

Паулина след това му е отговорила, че нейния испански не е толкова добър.

Следва ново съобщение от чилиеца: „На езика на любовта не съществуват диалекти. Аз те харесва. Ти си гореща, много гореща.“

Преди да Алексис Санчес да напусне бар „Новиков“ със своя приятел е дал на Паулина 1000 паунда на банкноти от по 20 паунда.

„Той ми каза, че наистина много ме харесва и ме покани на партито в техния неговия апартамент. Не тръгнах веднага с тях. Изчаках, а след това взех решение да откликна на поканата. Бях много топло посрещната. Алексис ме прегърна и ми предложи шампанско. След това ми направи стриптийз. Танцува и се съблече. Той има фантастично тяло. Беше много забавно. Говореше половина на испански, половина на английски.“

Паулина каза, че е била впечатлена от апартамента.

Студентката се е забавлявала с Алексис до ранните часове на 25 август. След като си е тръгнала, е получила смс от футболиста: „Ще се видим скоро.“

Същият ден Санчес отново ѝ е писал: „Ммммм Бейби, как си. Аз съм в Ливърпул, където играем утре.“

В следващите пет месеца Паулина е посетила апартамента на Алексис Санчес четири пъти.

В този период Санчес е бомбардирал студентката със съобщения, колко много харесва нейната руса коса и големите ѝ цици.

Второто посещение на Паулина в апартамента на Санчес е било седмица след първото.

„Тогава ние бяхме сами. Той ме взе с колата си. Вечеряхме. Бях много пияна и след това отказах да отивам отново в дома му. Разбрахме се“, продължава разказа си Паулина.

 Студентката заявява, че Алексис Санчес никога не е говорил пред нея за неговата приятелка Мейте, а в същото време футболистът е публикувал техни снимки в социалните мрежи.

Последният контакт между Паулина и Алексис Санчес е бил на 14 декември.