Лично мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг приветства първия официално признат за новия сезон български фенклуб на „Червените дяволи“.

Манчестър Юнайтед

„Добре дошли в нашето голямо семейство. Щастливи сме, че сте част от официалния фенклуб на привържениците на Манчестър Юнайтед и и ви очакваме скоро в Театъра на мечтите. Изключително много оценяваме подкрепата на членовете на вашия клуб.“, написа нидерландският специалист Тен Хаг в специално писмо към членовете на българския фенклуб.

Високите си амбиции не крият и от официално признатия клуб Red Devils Bulgaria. И открехват вратата за част от плановете си за идните седмици и месеци.

„Нашият фенклуб е най-бързият и лесен начин да се сдобиете с билети за мачовете на любимия отбор. Включително и дербита с много история като Юнайтед - Ливърпул, Юнайтед - Сити и Юнайтед - Арсенал. Нашата цел е да създадем една голяма общност от фенове на най-великия английски клуб в цялата страна. Стотици вече присъстваха на общите ни сбирки за мачовете с Барселона от Лига Европа, финала за купата на Лигата и полуфинала за ФА къп. Планираме това да се превърне в традиция, а съвсем скоро сме подготвили страхотна изненада за всички фенове. Първият куиз изцяло за Манчестър Юнайтед, който ще се проведе на 3 юни в София преди финала за ФА къп. Red Devils Bulgaria ще организира и футболни турнири, а за в бъдеще смятаме да доведем в България едни от най-големите легенди на Манчестър Юнайтед”.

Научете как да станете член на Red Devils Bulgaria! (https://docs.google.com/document/d/1jn_lOpxZwkYKm5mSCxCaD-_8P9GsKEHH0uX9duFw7l0/view )

Последвайте Red Devils Bulgaria във „Фейсбук“! (https://www.facebook.com/RedDevilsBulgaria )

С Red Devils Bulgaria може да се свържете и на следния email: reddevilsbulgaria@gmail.com.

Лице за контакт: Стоян Стоянов