Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер разсея съмненията, че звездата на тима му Пол Погба ще бъде продаден това лято. Сериозен интерес към французина проявиха Реал Мадрид и Ювентус, а агентът му Мино Райола не спира да твърди, че играчът не се чувства добре при "червените дяволи" и иска да напусне. 

Но норвежецът защити полузащитника и обяви, че няма интерес и оферти към него. А информациите за напускането му били само плод на непремерените изказвания на италианския му импресарио, чиято работа била именно такава. 

"Ние сме Манчестър Юнайтед и нямаме нужда да продаваме играчи. Пол никога не е бил притеснение за мен, защото той е огромен професионалист и има златно сърце. Той работи сериозно, като истински отдаден футболист. Сега мога да си говоря с вас постоянно за думите на агента му, но Пол е при нас, тренира и има още няколко години от договора си."

"Той никога не се е изолирал от отбора, винаги е давал най-доброто от себе си и аз никога не мога да се оплача от него. Агентите не спират да говорят, това им е работата, но оферти към него от други клубове не е имало. Когато си в Манчестър Юнайтед, винаги има подобни спекулации, така че аз съм свикнал и не им обръщам внимание", заяви Солскяер.