След месеци на напрежение и спекулации около бъдещето на Пол Погба в Манчестър Юнайтед и отношенията му с Жозе Моуриньо, французинът мисли вече само и единствено за футбол.

Манчестър Юнайтед гостува на Челси в събота от 14,30 часа, а Погба изтъкна, че тези срещи са му любимите, след като напрежението е огромно.

„За мен тези срещи са най-хубавите. Играеш срещу най-добрите играчи, най-добрите отбори, които имат голяма история. Станах футболист, за да играя точно в тези мачове, тъй като има голямо напрежение”, сподели Погба.

„Можете да видите, че през този сезон Челси има сериозно предимство във владеенето ан топката. Те печелят, тъй като имат играч като Еден Азар. Той е „под пара” и може би към този момент е най-добрият играч във Висшата лига”, продължи халфът на Юнайтед.

„Представихме се добре в последния мач. Успяхме да стигнем до обрат срещу Нюкасъл, а това ни даде нужното самочувствие преди националните отбори. Имахме нужда от точки, както и Нюкасъл, но показахме характер през второто полувреме”, каза още Пол Погба.  

Срещата може да гледате на живо по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.