В невероятен мач от 13-ия кръг на Висшата лига тимовете на Шефилд Юнайтед и Манчестър Юнайтед завършиха 3:3. Срещата предложи истинско зрелище, след като "остриетата" поведоха с 2:0, но допуснаха да бъдат обърнати през втората част в рамките на няколко минути, за да стигнат до точката с гол в добавеното време, разгледано с ВАР.

Давид де Хеа демонстрира невероятната си класа с две блестящи спасявания в 11-ата минута на срещата, когато той съумя да спаси последователно удари на Лундстьом и Макголдрик.

Все пак в 19-ата минута той беше матиран, когато Лис Мусе преодоля Джоунс, пусна пас към Лундстьом, който стреля, Де Хеа спаси, но на точното място беше Флек, за да открие резултата. До почивката нови голове не паднаха, но зрелището предстояха. Домакините направиха резултата 2:0 с попадение на Лис Мусе, който не остави шансове на испанския вратар.

Срещата вървеше отлично за домакините, но не така мислеха "червените дяволи". Те съумяха да обърнат резултата в рамките на седем минути, реализирайки 3 гола. Първо в 72-ата минута точен беше Уилямс, пет минути по-късно същото упражнение направи и Гринууд, а в 79-ата минута и Рашфорд беше точен.

Когато момчетата на Солскяер се виждаха победители, дойде попадение на МакБърни, като то беше разгледано и с ВАР заради съмнение за игра с ръка на играча на домакините, но голът беше зачетен.

Така в крайна сметка двата тима завършиха 3:3 и взеха по 1 точка. В класирането Шефилд Юнайтед е на 6-ото място с актив от 18 точки, а Манчестър Юнайтед е на 9-ото със 17.