Нападателят на Лос Анджелис Галакси Златан Ибрахимович подкрепи полузащитника на Манчестър Юнайтед Пол Погба.

Двамата играха заедно с екипа на „червените дяволи” и се познават добре.

„Мисля, че ситуацията около Погба започва да става малко глупава. Всеки вини Погба. Някой минава на червено – Погба е виновен. Пука ти се гумата – Погба е виновен. Нещо се случва не както трябва – вината пак е на Погба. Мисля, че хората говорят така, защото искат внимание. Те очакват чудеса всяка секунда”, сподели Златан Ибрахимович.

„Трябва да се отпуснат. Трябва да се погледнат себе си, особено когато става дума за бивши футболисти. Трябва да се запитат – какво направих аз, когато играех футбол? Защото те не са били по-добри – аз съм играл срещу тях.”

„Извинете ме за думите ми, но всички те трябва да млъкнат и да си гледат работата. На тях им плащат, за да говорят, за вниманието, но те трябва да посочват фактите”, добави още скандалният нападател.

„Когато говорят за Погба, трябва да внимават, защото когато стане лично, вече не е професионално. Това са две различни неща. Когато ти плащат за свършена работа, трябва да си професионалист, трябва да оставиш личните пристрастия у дома”, каза още Златан Ибрахимович.