Златан Ибрахимович продължава усилено своята рехабилитация след тежката контузия, която получи през април.

Шведският нападател бе освободен от Манчестър Юнайтед през лятото, но продължава да се труди на базата на "червените дяволи" и има възможност да остане в Юнайтед до края на сезона.

35-годишният нападател публикува видео, в което прави упражнения за крака с цел възстановяване на мускулатурата, а текстът към видеото му бе: "Силата е нещо без контрол."

Ибра може да се завърне в Юнайтед с децата си

В същото време Жозе Моуриньо сподели, че се надява на щастлива развръзка, която би му дала възможност да работи отново с Ибра.

"Искахме да бъдем честни и открити и да му дадем възможност да вземе решение в случай, че иска да напусне. Така че нямаше нов договор, но има възможност и време да помисли, почувства и реши, от своя гледна точка той иска да продължи да играе на най-високо ниво", заяви португалецът.

Жозе пак отваря вратата на Юнайтед за Златан?

"Той не искаше да се крие зад тази тежка контузия. Не беше щастлив от начина, по който приключи сезона, разбира се с първи европейски трофей, но без да играе. Той иска да предизвика себе си и да продължи да играе на най-високо ниво."

Ибра настоявал за специална клауза, за да се върне в Юнайтед

"Ако решението е да остане с нас и да прецени до декември, защото не мисля, че може да играе преди декември, тогава защо да не изчакаме такъв добър играч, който дава толкова много? Говорим, обменяме идеи, но всичко е в ръцете на господин Уудуърд и агента на Златан, но решението се взима с играча", допълни Специалния.