Бившият наставник на Реал Мадрид Зинедин Зидан е дал принципното си съгласие да поеме Манчестър Юнайтед, след като „червените дяволи” се разделят с португалския мениджър Жозе Моуриньо.

Френският специалист дори вече е спуснал списък на изпълнителния директор на Манчестър Ед Уудуърд с футболистите, които иска да акостират заедно с него на „Олд Трафорд”. Зизу желае да докара със себе си на „Театъра на мечтите” дуото на Реал Мадрид – Тони Кроос и Хамес Родригес. Колумбиецът ще играе втори сезон под наем в Байерн Мюнхен, но все още е собственост на 13-кратния европейски шампион.

Именно от баварския гранд е третото желание на Зидан, който иска да работи с Тиаго Родригес, а нападателят Единсон Кавани е последният от листата.

Английският Mirror доверява, че бордът на Юнайтед се е съгласил с желанията на трикратния европейски шампион като треньор. Този факт е озадачаващ, като се има предвид, че португалският наставник на Юнайтед е в обтегнати отношения с ръководството, именно след като не получи нужните нови попълнения през националния сезон.

Настоящият бос на Юнайтед Жозе Моуриньо е под голямо напрежение, след като записа неприемлив старт на новия сезон, като постът му на „Олд Трафорд” е далеч от сигурен.

Следващият мач на Манчестър Юнайтед в Премиър лийг е гостуване срещу перфектният досега Уотфорд, а „стършелите” са в серия от четири поредни успеха.