Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е бесен на някои от играчите след загубата с 0:1 от Уест Бромич в мача от 34-ия кръг на Висшата лига. Поражението осигури на Манчестър Сити титлата, а Специалния заплаши най-зле представилите се играчи, че ще ги извади от съсатава за полуфинала за ФА Къп срещу Тотнъм.

В Англия: Жозе даде зелена светлина за продажбата на Погба

Португалският наставник заяви, че смята да даде шанс на младите играчи да се изяват още в срещата с Борнемут в сряда от 35-ия кръг на Премиърлийг. Моуриньо иска да прецени кой заслужава място и кой не в стартовата единайсеторка за двубоя с Тотнъм/ 

"Някои от футболистите, които играха срещу Уест Бромич, нямат място в този състав. Ако заложа на даден играч срещу Борнемут и той се представи феноменално, ще играе и на полуфинала. Това не е ротация, защото ротация е някой, който играе срещу Борнемут, да осигури почивка на друг, който ще излезе на полуфинала. Това е възможност за някои хора да играят и да се опитат да си спечелят място в състав", каза Специалния.

Ман Сити е шампион! Уест Бромич шокира Ман Юнайтед

"Имам само един критерий за селекция - начинът, по който някой играе. Не избирам никого заради цената му, заради заплатата му или заради красивото му лице. Единствено според представянето му", категоричен е Моуриньо.