Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо изрази публично своята подкрепа към звездата на отбора Пол Погба. Специалния увери, че в сряда френският национал ще бъде титуляр във финалния мач от груповата фаза на Шампионската лига срещу Валенсия.

За втори пореден мач на „червените дяволи” Погба бе оставен на пейката. В събота тимът на Специалния разгроми Фулъм с 4:1, но доста повече впечатление направи отсъствието на Погба от титулярите при 2:2 срещу Арсенал.

Не е тайна, че от началото на сезона взаимоотношенията между двамата са далеч от перфектните, като имат своите „приливи и отливи”. След успеха над Фулъм този уикенд Моуриньо обясни защо е избрал да не гласува доверие на най-скъпата покупка в клубната история.

„Погба трябва да играе със същия манталитет, който показва отборът. Пол би могъл да бъде фантастичен футболист, той разполага с потенциал да стане изключителен играч”, заяви Моуриньо.

„Срещу Валенсия той ще бъде титуляр и ще бъде участник в един фантастичен мач. Той ще покаже на всички колко е добър”, добави наставникът.

Срещата срещу Валенсия почти няма значение за Юнайтед, който вече е сигурен в класирането си за етапа на елиминациите в Шампионската лига. Победата обаче би могла да бъде ценна, ако Ювентус не победи при гостуването си срещу Йънг Бойс, защото предвид разликата от 2 точки между двата лидера англичаните биха могли да завършат дори като лидери в групата.