Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е провел спешен разговор с Маруан Фелаини, за да го убеди да подпише нов договор с „червените дяволи”, пише „The Sun”.

Жозе се страхува, че Фелаини може да напусне Манчестър Юнайтед

Припомняме, че контркатът на белгийския полузащитник изтича през идното лято, а футболистът ще бъде свободен да води преговори и дори да подпише предварителен договор с даден клуб още през зимния трансферен прозорец.

Към Фелаини проявяват интерес не малък брой тимове, сред които ПСЖ, Бешикташ и Валенсия. По всичко обаче изглежда, че Моуриньо не желае да се разделя с 30-годишния халф и опитва с всички средства да го убеди да остане на „Олд Трафорд”.

Валенсия иска играч на Манчестър Юнайтед без пари

Според британското издание Специалния е обещал на футболиста повече игрово време, а от клуба са му предложили нов 2-годишен контракт и 130 хиляди паунда на седмица. Също така „червените дяволи” са включили и клауза, според която договора на Фелаини да може да бъде удължен с още 12 месеца след изтичането му.

Манчестър Юнайтед хареса заместник на Фелаини

Източник от манчестърския клуб е споделил пред медиите, че в последните няколко дни Моуриньо непрекъснато е в контакт с Фелаини и усилено се дискутира бъдещето му на „Олд Трафорд”.