Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо смята, че ситуацията в тима е "под контрол" преди суперсблъсъка срещу Челси от деветия кръг във Висшата лига. Двата тима се изправят в събота от 14,30 часа, а мачът можете да гледате на живо по DIEMA SPORT 2, както и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA.

Португалецът ще се изправи срещу бившия си клуб, за който в два периода (общо пет години) вдига три титли от шампионата и един ФА Къп.

"За мен това е поредният мач. Не мисля, че ще се радвам лудо, ако моят тим вкара или победи на "Стамфорд Бридж". Винаги съм се опитвал да контролирам себе си и да уважавам стадиона и феновете, които са били мои фенове дълги години", сподели Моу.

"Винаги мисля върху това където се намирам, на кой стадион съм и срещу коя публика съм. Отделно, това просто е още един мач. Искам всичко да мине добре за отбора, играчите и феновете. Това е, което искам", добави специалистът.

"Утре съм на 100% с Манчестър Юнайтед", заключи той.

Манчестър Юнайтед е на осмо място с 13 точки в класирането на Висшата лига, с едва една победа в последните три двубоя. Челси е втори с равен брой точки - по 20, с лидера Манчестър Сити, както и третият Ливърпул.