Защитникът на Манчестър Юнайтед Виктор Линдельоф се изказа ласкаво за бившия си мениджър Жозе Моуриньо, като изрази надежда Специалния скоро да се завърне във футбола, тъй като му липсва.

Португалската легенда в треньорството е извън света на футбола, след като беше уволнен преди почти година от Манчестър Юнайтед. Един от бившите му възпитаници в лицето на Линдельоф обаче не пропусна да отбележи, че Моуриньо все пак е един от най-добрите мениджъри в света. 

"Все пак той е сред най-добрите треньори в света и би трябвало да работи за някой от най-големите клубове. Липсва ми във футбола", започна шведският бранител.

"Той е чудесен наставник и човек, на когото дължа много. Той беше този, който ми даде шанса тук и ме въвлече във всичко това. Имам цялото уважение на света към него и ценя всичко, което е казал и направил за мен - от мъмренето до прегръдките. Дори когато не бях съгласен с него, той има толкова страхотна харизма, че изпитваш голямо уважение към особата му. Той е спечелил всичко. Когато казва нещо, ти го слушаш", сподели Линдельоф пред Aftonbladet.