Част от звездите на Манчестър Юнайтед не са съгласни с решението на мениджъра Ерик тен Хаг да изгони Джейдън Санчо. Неназованите футболисти вече са „уморени“ от критиките на нидерландеца, като някои вярват, че той има „фаворити“, които той отказва да разкрие.

23-годишният Санчо беше изваден от състава на Тен Хаг след публичен скандал, който дойде след поражението на „червените дяволи“ с 1:3 от Арсенал, като не е ясно кога ще бъде върнат в първия отбор.

talkSPORT твърди, че решението за изгонване на Санчо не се е харесало на някои от съотборниците му, които смятат, че Тен Хаг е направил грешка. След изгонването на Санчо Юнайтед загуби три поредни мача, допускайки десет гола в тях.

Manchester Evening News пък пише, че в съблекалнята на отбора не са доволни и от критиките на мениджъра. Някои звезди вярват, че той има „фаворити“, с които той предпочита да работи. Смята се, че недоволните футболисти са останали разочаровани и от факта, че Тен Хаг освободи Давид де Хеа през лятото.

Ман Юнайтед ще се надява да спре серията от четири поредни поражения, когато се изправят срещу Бърнли на „Търф Мор“ от 22:00 часа в събота, но Санчо отново няма да бъде в състава.