Полузащитникът на Манчестър Юнайтед – Фред пусна доста интересно послание в социалните мрежи по повод своя крайно неблагоприятен статут при „червените дяволи”.

Жозе Моуриньо похарчи 50 милиона паунда, за да привлече бразилеца от Шахтьор Донецк през 2018 година, а пък играчът парафира за 5 сезона. Португалецът често се доверяваше на бразилеца, макар и невинаги като титуляр, но след идването на настоящия наставник Оле Гунар Солскяер южноамериканецът тотално изпадна от състава.

До този момент Фред дори не е попадал сред резервите на Юнайтед през новия сезон, а дори фактът, че резултатите на тима не са съвсем позитивни, засега не кара норвежкия наставник да посегне към халфа.

Фред реши да докаже пред последователите си, че остава позитивен въпреки всичко. Той публикува в „Инстаграм” своя игрова снимка от миналия сезон, като я гарнира с послание: „Остани фокусиран и не позволявай на нищо да те спре от постигането на твоите цели.”

Фред не е единственият, който чийто минути на терена рязко намаляха след уволнението на Моуриньо. Португалският краен бранител Диого Далот се намира в аналогична позиция.