Нападателят на Кристъл Палас - Уилфред Заха, се върна назад във времето и говори за престоя си в Манчестър Юнайтед (2013-2015 г.). Той нападна директно тогавашния мениджър на тима Дейвид Мойс.

“Беше шансът на живота ми - да играя за Манчестър Юнайтед. Трудех се възможно най-усърдно във всяка една тренировка, за да покажа какво мога. Но Мойс ме изолира заради начина ми на обличане и дори заради колата, която карах", заяви Заха.

"Веднъж на тренировка един от треньорите омаловажи мой гол, а друг път ми показаха мое видео как играя по крилото за Кристъл Палас с искането да си възвърна тази форма, въпреки изричната забрана на Мойс да играя технично. Той искаше да ме прекърши по всякакъв начин и да унищожи кариерата ми без причина", добави той..

Бях търпелив с Мойс, като смятах, че иска да залага на опитните футболисти в стремежа си да наследи успешно сър Алекс Фъргюсън. Но когато ме извади от състава за Шампионската лига, за да вкара Аднан Янузай, който никога не беше играл за първия тим, разбрах, че е въпрос на нещо друго".

"Отидох под наем в Кардиф, но там видяха само моята сянка. При Луис Ван Гаал трябваше да започна на чисто, но имах чувството, че съм на проби в собствения ми клуб. Той и асистентът му Райън Гигс ми казаха, че бъдещето ми ще се реши от една тренировка".

"Уейн Рууни ми каза, че съм тренирал най-добре от всички. След това отидох при тях, а те ми заявиха, че не съм достатъчно добър. Така че им отвърнах: “ОК, тогава искам отново да отида някъде под наем, разказва Заха.