Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо стана жертва на двама италиански комици, които го заблудиха и подведоха да разпише фланелка на „червените дяволи”, върху която грееше името на неговия най-нов враг – Антонио Конте.

Очевидно Специалния не бе докрай внимателен, докато следи изкъсо как се движи трансферната сага около Алексис Санчес, който е на път да премине от Арсенал на „Олд Трафорд”. Затова и той донякъде неглижира ситуацията, когато двама мъже го приближиха пред входа на местен хотел.

Моу с нова тактика по отношение на Конте

Алесандро Онис и Стефано Корти са добре известни в Италия заради сатиричното си шоу La lene и искаха да говорят с Моуриньо относно вихрещата му се вражда с Антонио Конте. Италианският наставник на Челси нарече португалеца „малък човек” и се усъмни дали той не страда от старческа деменция, докато Специалния не му остана длъжен, сравнявайки поведението му край тъчлинията с това на клоун.

Моуриньо бе повече от щастлив да отговори на въпросите от Онис и Корти. Тогава двамата му дадоха да разпише фланелка на Манчестър Юнайтед, на чийто гръб обаче ясно пишеше „Антонио Конте” , а отдолу грееше и номер 1.

Конте след случая с Моу: Спя спокойно

След като двамата разкриха шегата си, Моуриньо прихна да се смее и се прибра в апартамента си.