Познавате ли Джими Бърбълс? Сигурно нищо не ви говори това име, освен ако не сте колекционер на стикери "Панини" и не сте ползвали услугите на едни веселяци, за да попълните колекцията си. 

Та въпросният Джими Бърбълс е двойник на Димитър Бербатов и също като него е българин, макар да е играл в "неназован отбор от Северна Англия". За да се превърне Бербо в Джими Бърбълс, причината е в гнева на Манчестър Юнайтед, който забрани на двама художници да рисуват играчите на тима и да ги предоставят на феновете си, макар всичко да е с благотворителна цел. 

Откъде започва всичко? Аниматорите Алекс и Шон са големи фенове на албумите със стикери "Панини", които са пълни с футболни звезди и обикновено излизат в навечерието на Световни първенства. Проблемът е, че доста често стикерите са трудни за намиране и на феновете им остават много празни места за попълване. 

Затова Алекс и Шон решават да помогнат на всички, като обещават да им нарисуват идентични с оригиналните стикери и да ги пратят на феновете, които ги нямат в колекцията си. Съвсем логично, в тези албуми попадат изключително много играчи на Манчестър Юнайтед и те са сред най-търсените от феновете. И художниците ги рисуват. 

Докато не получават забрана директно от ръководството на "червените дяволи" да ги изобразяват, защото това било нарушение на имиджовите права на клуба. Според Юнайтед, единствено лицензирани партньори и спонсори на отбора имат правото да ги рисуват. Затова Алекс и Шон трябвало да прекратят незабавно тази практика. 

Но двамата правят друго. Те създават Джими Бърбълс, който е двойник на Димитър Бербатов и също като него е българин, но играе в неназован клуб, носещ червени екипи, който е от Северна Англия. Всеки друг играч на Юнайтед е изобразен от почти идентичен двойник, но с друго име и е от този неназован северноанглийски отбор, носещ червени екипи. 

Двамата художници даряват всичките си приходи за благотворителност и най-вече за изследвания за борба с рака.