Четвъртодивизионият Йоувил Таун реши умело да се пошегува с новото звездно попълнение на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес. 

Алексис Санчес с прочувствено изказване за Арсенал

Само преди няколко часа "червените дяволи" се похвалиха с дългоочаквания тансфер на чилиеца, а забавните подхвърляния в социалните мрежи не закъсняха. 

Жозе със сериозни очаквания за добре дошъл към Алексис

Още с пристигането си Санчес се похвали, че вече е част от "най-големия тим в света". Думите му бързо-бързо обиколиха света и предизвикаха редица коментари на фенове и анализатори. 

Йоувил Таун обаче отдавна се слави с доброто си чувство за хумор, с което привлича вниманието в социалните мрежи. В случая реши да отправи любопитно предложение към Санчес и да го покани в "най-голямата съблекалня", с която се слави тима в четвъртата дивизия на Англия.

Официално: Санчес е футболист на Юнайтед, Мхитарян подписа с Арсенал

"Каза, че си се присъединил към "най-големия тим в света", Алексис Санчес. Значи в време да започнеш кариерата си в Манчестър Юнайтед в най-голямата съблекалня в четвъртата дивизия на Англия", написаха от Йоувил Таун. 

Както е известно "червените дяволи" гостуват именно на Йоувил Таун за ФА Къп в петък, когато има възможност новата звезда на манчестърци да направи своя дебют за тима. Двубоят е от 21:55 часа.