Младата звезда на Манчестър Юнайтед Джеси Лингард показа, че таи по-специални чувства към феновете на отбора. Веднага след края на последния двубой от сезона срещу Кристъл Палас, той се отби в местна кръчма и почерпи абсолютно всички присъстващи в нея привърженици на "червените дяволи" с по едно питие. 

Изборът на заведението не беше случаен. Той се отби в бара, който е собственост на легендите на клуба Пол Скоулс, Гари Невил и Райън Гигс. Там се събират предимно най-закоравелите запалянковци на Юнайтед и за тях също беше удоволствие да видят един от любимците си. 

Лингард не отказа автограф и селфи на нито един от присъстващите, като се отдаде и на поредица приятелски разговори с тях. Те му отвърнаха с песни, посветени на него и приятелски потупвания. 

Самият футболист призна, че е направил всичко това, за да се отблагодари по някакъв начин на привържениците за подкрепата им през цялата кампания. На Юнайтед все пак му предстои още един мач преди сезонът да свърши. Това е финалът за Лига Европа с Аякс на 24 май в Стокхолм. 

 

@jesselingard takes himself to the nearest bar to old Trafford to thank all the fans for there support throughout the season and makes sure he buys every single one of them a drink. #fanmeetsfans

Публикация, споделена от Robert Kinsella (@rkinsella83) на