Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба, за когото отборът плати луди пари на Ювентус, все още не е доказал, че си струва на терена.

Французинът започна слабо сезона във Висшата лига, въпреки че по едно време заприлича на себе си и изглеждаше сякаш партньорството му със Златан Ибрахимович вещае нещо добро. 

Постоянство у Погба обаче липсва, а той доста често разочарова с представянето си. Изглежда, че футболистът обръща повече внимание на прическите, танците и модните си линии, отколкото на това да покаже какво може на терена.

В дербито с Ливърпул от 21-ия кръг на първенството, завършило 1:1, полузащитникът излезе с нова интересна прическа, но за сметка на това катастрофално представяне. Няма и ден след като Погба беше причината за попадението на "мърсисайдци", и той блесна с нова реклама, за новата му колекция дрехи в партньорство с "Адидас".

Редно ли е обаче французинът да се концентрира толкова на собствения си имидж извън игрището? Нека сравним изявите му извън терена с тези по време на мачовете.

Прически 6 - Голове 6

Повечето играчи биха ви казали, че оценяват краката си по-високо, отколкото която и да е друга част от тялото. Оказва се обаче, че най-скъпата част от тялото на Погба е.. неговата коса.

По стара традиция, 23-годишният футболист промени прическата си доста пъти откакто пристигна на "Олд Трафорд" през август. За пет месеца в Манчестър, Погба се появи с шест различни прически, включително и срещу Ливърпул с логото на неговата марка. За същите 5 месеца, той има на сметката си шест попадения (четири във ВЛ).

Танци 4 - Асистенции 4

Не може да се отрече, че Пол е креативна личност. Не може да се отрече и че го бива в танците, като използва всеки удобен момент, за да го покаже. Дали на терена, когато празнува със съотборника си Джеси Лингард или в социалните мрежи със свои приятели. Той показа различни хореографии четири пъти през този сезон. Два пъти срещу Фенербахче в Лига Европа и срещу Лестър и Фейеноорд.

Феновете на Манчестър Юнайтед обаче биха желали французинът да използва тази си креативност и в играта си. Четирите му асистенции през сезона се равняват на четирите танца, които той успя да покаже, което определено не е правилното съотношение.

Реклами 4 - Жълти картони 7

Пол се появи и в четири реклами откакто е в състава на "червените дяволи", докато други футболисти се радват, ако участват в една такава на година.

Заради своята популярност, той е изключително търсен от компаниите за спортно облекло, което излгежда по никакъв начин не го притеснява и му доставя удоволствие.

Друго нещо обаче изглежда още повече му приляга - да си изкарва жълти картони. Седем такива е получил на сметката си от началото на сезона, с което по никакъв начин не помага на отбора си.

Емоджита 1 - Изкарани дузпи 1

Пол Погба стана първият футболист, който вече има собствено емоджи с лика си. По този начин той завладя тотално онлайн пространството. 
Звездата обаче извърши и нарушение, заради което отсъдиха дузпа в полза на Ливърпул, а емоджито с лика му определено не бе достатъчно на запалянковците да изразят колко са му бесни за това.